Tak Västerås

Madeira Bygg Sweden

Kvalitativa byggtjänster i Västerås – Vi gör allt inom tak!

Vi kan vår bransch

Madeira Bygg Sweden AB är ett företag som är experter på arbeten inom tak! Visionen har sedan starten varit att leverera kvalitet och professionell service, ett tak som helt upprätthåller hög funktion och ser estetiskt snyggt ut. Genom att erbjuda kompletta lösningar till våra kunder blir vi ett bekvämt och tryggt alternativ. Hos oss finns gott om expertis inom hantverkaryrket och vi har en meriterande erfarenhet. Kunskap och erfarenhet som vi dagligen bär nytta av oavsett om det berör ett takarbete eller något annat.

Vi hjälper dig i Västerås med ditt tak!

Mångårig erfarenhet

Vårt säte ligger i Västerås, vilket också primärt är vårt primära arbetsområde. Företaget består av hantverkare som innehar stor kompetens och som varit verksamma inom byggbranschen i över 15 år. Under dessa 15 åren har vi arbetat med allt från reparation av tak till uppbyggnad av uteplats.

Vi levererar kvalitet med en personlig service!

Tak Västerås

Att taket har en viktig funktion för resterande huset är självklart. Men ett tak ska inte bara vara funktionellt utan det ska även passa väl in med fasaden. När du i Västerås anlitar oss på Madeira Bygg Sweden för takarbeten så lägger vi fokus på att få med både funktion och design. 

Vi ger dig i Västerås ett snyggt och hållbart tak, helt efter dina önskemål!

VÅRA TJÄNSTER

Jordmarken 5, 725 92 Västerås
Tak Västerås
070-942 85 99